Becx Competition

Becx Competition staat voor een team van eigen mensen die op een innovatieve (eigen)wijze manier de competitie aan willen gaan en daarbij niet bang zijn voor (technische) tegenslag. Soms eigenzinnig maar wel met een doel voor ogen. Lef en high-tech: daar staat Becx Competition voor!

Het team bestaat uit

Michiel Becx – Rijder

“Ik ben een groot liefhebber van de autosport, binnen de autosport zijn veel gepassioneerde mensen actief en dat vind ik geweldig. Ik heb een zwak voor mensen die ergens 100% passie voor hebben, of dat nu een monteur, rijder of een fan is. Het niveau is voor mij ondergeschikt, want dat hangt vaak samen met het budget. Zolang we er maar vol voor gaan!”

Edwin Kuijpers – Navigator

“Edwin is een duizendpoot en is van alle markten thuis. Tijdens Dakar zal hij de rol van navigator vervullen. We voelen elkaar goed aan en hebben in de loop der jaren voor ontelbare hete vuren gestaan.”

Kees Teurlings – Chauffeur en monteur

Oud Europees Rallycross Kampioen. Intussen gepensioneerd maar nog steeds gepassioneerd als chauffeur en monteur.

Gert-Jan van Wijngaarden – Monteur

Vanaf het eerste uur betrokken bij Becx Competition en kent daardoor de klappen van de zweep. Hij vervult dan ook letterlijk een sleutelrol binnen het team.

Hans Rijken – Monteur

Enthousiast, gepassioneerd en een goede monteur! Hans heeft veel levenservaring wat in het team vaak van pas komt.

Luc Spruijt – 3D engineer

Een van de beste 3D engineers in zijn vakgebied en het brein achter de technische innovaties van Becx Competition. Hij zorgt voor professionele oplossingen voor een acceptabel budget en is daardoor onmisbaar!

Hans Weijs Jr. – Team manager
Hans heeft zijn strepen in de nationale en internationale rallysport meer dan verdiend met een indrukwekkende staat van dienst. Tegenwoordig is hij vooral actief als teammanager binnen Hans Weijs Motorsport en zijn kennis en kunde zullen ook in de off-road rally van onschatbare waarde zijn.