Team

Becx Competition staat voor een team van eigen mensen die op een innovatieve (eigen)wijze manier de competitie aan willen gaan en daarbij niet bang zijn voor (technische) tegenslag. Soms eigenzinnig maar wel met een doel voor ogen. Lef en high-tech: daar staat Becx Competition voor!

MICHIEL BECX

RIJDER

“Ik ben een groot liefhebber van de autosport, binnen de autosport zijn veel gepassioneerde mensen actief en dat vind ik geweldig. Ik heb een zwak voor mensen die ergens 100% passie voor hebben, of dat nu een monteur, rijder of een fan is. Het niveau is voor mij ondergeschikt, want dat hangt vaak samen met het budget. Zolang we er maar vol voor gaan!”

EDWIN KUIJPERS

NAVIGATOR

“Edwin is een duizendpoot en is van alle markten thuis. Tijdens Dakar zal hij de rol van navigator vervullen. We voelen elkaar goed aan en hebben in de loop der jaren voor ontelbare hete vuren gestaan.”

Wuf van Ginkel

WUF VAN GINKEL

ENGINEER

“Wuf is het meest ervaren lid in de cabine met zijn 13 Dakar-deelnames en hij is verantwoordelijk voor de technische staat van de truck tijdens de rally. We hebben een mooi team met veel ervaring, waar we tijdens Dakar veel profijt van zullen hebben”