ZUIDERZEE RALLY 2024

ZUIDERZEE RALLY 2024

23 maart 2024

Een 3e plaats met de Ford Fiësta Rally2

Op 23 maart 2024 nam Becx Competition deel aan de Zuiderzeerally met startnummer 5, vertegenwoordigd door coureur Michiel Becx en navigator Sander van Barschot, in de krachtige Ford Fiesta Rally2. De competitie was stevig, met in totaal 10 R5-auto’s aan de start.

De omstandigheden tijdens de rally waren buitengewoon verraderlijk, met gedurende de hele dag afwisselingen tussen zon, regen en hagel. De proeven waren bijzonder uitdagend door de aanwezigheid van veel modderige secties, wat de rijders voor serieuze uitdagingen plaatste.

Ondanks het barre weer bleef het publiek enthousiast aanwezig, wat altijd een stimulans is voor de deelnemers. De organisatie van de rally maakte na een paar jaar afwezigheid een sterke comeback op de rallykalender, en het evenement was goed georganiseerd.

Voor het team van Becx Competition betekende deze rally een terugkeer na een lange tijd, wat aanvankelijk resulteerde in een gebrek aan volledig vertrouwen in de eerste paar proeven. Desondanks slaagden ze erin om een podiumplaats te behalen in de Zuiderzeerally, een prestatie waar ze zeer tevreden mee waren.

Al met al was de Zuiderzeerally een opwindend evenement, met uitdagende omstandigheden, een enthousiast publiek en een bevredigende resultaat voor Becx Competition.

Hellendoorn 2022HELLENDOORN RALLY 2022

Gerelateerde berichten