Preproloog Mitjet 2018

BECX COMPETITION GENIET TIJDENS RTL GP PRE-PROLOOG

29 oktober 2018

‘ROBBIE GORDON VAN DE LAGE LANDEN’ ZORGT VOOR SPEKTAKEL

Tijdens de eerste RTL GP Pre-Proloog voor Becx Competition slagen Michiel Becx en Edwin Kuijpers erin om de derde plaats te bemachtigen. Het is voor het Nederlandse publiek tevens de eerste kennismaking met de MitJet Off Road en de Expandable Service truck , een echte eyecatcher op het volgepakte paddock.

“We hebben echt enorm genoten hier op het Eurocircuit,” vertelt Becx. “Nederland heeft kennis gemaakt met ons team, het was dan ook erg leuk om te zien dat het de hele dag zo druk rondom de buggy en de truck. Na de eerste heat kregen we vanuit RTL al de bijnaam: ‘Robbie Gordon van de lage landen’. Zij vergeleken onze keuze voor de buggy met de keuze van Gordon om diverse keren met bijzondere buggy’s van start te gaan in Dakar. Volgens mij hebben we afgelopen zondag die naam eer aan gedaan door voor spektakel te zorgen. Hopelijk lukt dat in Dakar ook!”

Naast de baan werd er dan ook veel gesproken over de lef en high-tech waar Becx Competition voor staat: “Er werd door veel mensen interesse getoond in de Expandable, maar ook in de buggy. Waarom kies je hiervoor? Hoe ga je Dakar in? Dat soort vragen heb ik de hele dag gehad. Super dat de Nederlanders nu al zo meeleven en dan moet Dakar nog beginnen!”

De zwaarste rally ter wereld start op 6 januari in Lima, de hoofdstad van Peru, waar op 17 januari ook de finish is. Dakar 2019 bestaat uit ruim 3.000 kilometer op snelheid tijdens 10 proeven met maar liefst 70% zand.

BECX COMPETITION NAAR DAKAR 2019
Mitjet Dakar 2019ALLES STAAT OP DE BOOT, BECX COMPETITION MAAKT ZICH KLAAR VOOR DAKAR!

Gerelateerde berichten