Mitjet Dakar 2019

ALLES STAAT OP DE BOOT, BECX COMPETITION MAAKT ZICH KLAAR VOOR DAKAR!

26 november 2018

EVEN RUST VOOR HET TEAM NA DRUKKE PERIODE

Vanaf het moment dat Becx Competition haar deelname aan de zwaarste rally ter wereld bekend maakt, zit het in een rollercoaster van activiteiten. Vorige week zijn de voertuigen afgeleverd in Le Havre voor de lange overtocht naar Peru en valt er een last van de schouders van de teamleden. Zij kunnen zich gaan concentreren op de laatste dingetjes voordat Le Dakar start op 6 januari 2019.

“We vliegen op 2 januari, dus hebben nog een dikke maand om de puntjes op de i te zetten en onze koffers te pakken. Edwin en ik zijn nog druk bezig met de fysieke voorbereidingen, want Dakar is natuurlijk wel wat heftiger dan een Nederlandse rally. Maar we pakken eerst eventjes wat rust na de drukte waarin we de afgelopen maanden hebben gezeten,” vertelt Michiel Becx.

De lange dag in Le Havre leverde geen problemen op voor het team. “Alles is in orde en we zijn zo door de keuringen gegaan,” aldus Edwin Kuijpers. “Het was een lange en koude dag, maar de organisatie heeft haar uiterste best gedaan om het voor ons zo soepel mogelijk te maken. Van de aanwezigen daar hebben we erg veel complimenten gekregen dat we deze uitdaging aangaan en voor het materiaal dat we bij hebben. Ook onze Expandable servicetruck valt goed.”

Preproloog Mitjet 2018BECX COMPETITION GENIET TIJDENS RTL GP PRE-PROLOOG
Dakar 2019 MitjetJONGENSDROOM BECX EN KUIJPERS KOMT UIT

Gerelateerde berichten