Dakar 2020

DE BEMANNING VAN DE IVECO TRAKKER #531

7 november 2019

EVEN VOORSTELLEN…

Michiel Becx

Coureur: Michiel Becx
Leeftijd: 44 jaar
Woonplaats: Vessem (NB)
Beroep: Eigenaar Becx Verhuur en Expandable
Dakar Deelname: 1x (2019)

“Opnieuw een grote uitdaging voor mij! Nadat we in veel autosport-categorieën en nog meer verschillende typen voertuigen hebben deelgenomen aan wedstrijden over heel de wereld, staat ons weer een nieuw avontuur te wachten; met een truck deelnemen aan de zwaarste rally ter wereld. Wij zullen een ondersteunde rol vervullen voor de kopmannen van het team, en we gaan hen ondersteunen als zij onverhoopt in de problemen komen.

Edwin Kuijpers

Navigator: Edwin Kuijpers
Leeftijd: 51 jaar
Woonplaats: Casteren (NB)
Beroep: Eigenaar Truck Door Service en Alushutter
Dakar Deelname: 1x (2019)

“Opnieuw komt er een droom uit! Na vorig jaar voor het eerst kennis gemaakt te hebben met de oerkrachten van de “Dakar” krijgen we nu een herkansing. Echter nu in team dat meedoet voor de prijzen! Het is fantastisch om in een team te belanden waar je vroeger als jong manneke van hebt gedroomd!”

Bernard der Kinderen

Monteur: Bernard der Kinderen
Leeftijd: 58 jaar
Woonplaats: Oirschot (NB)
Beroep: Truck monteur Den Engelsen Bedrijfsauto’s
Dakar Deelname(s): 14x (Winnaar in 2007 met Hans Stacey)

“Komend jaar wordt mijn 15 deelname aan Dakar. Ik heb op alle continenten deelgenomen en zelfs een keer de hoogste trede van het Dakar podium mogen beklimmen. Dit jaar heb ik weer een mooie uitdaging, om met deze twee autosport creatievelingen als snelle service, te zorgen dat team de Rooy zonder problemen de finish gaat halen.”

OUR ROAD TO DAKAR
Preproloog 2019PREPROLOOG EERSEL

Gerelateerde berichten