MitJet Off Road

De MitJet Off Road wordt gebouwd in Frankrijk door MitJet en is door de ASN gehomologeerd binnen het FIA reglement. De auto is tweewiel aangedreven en voorzien van een V8 benzinemotor en een sequentiële versnellingsbak. Afhankelijk van de restrictor heeft de MitJet tussen de 400 en 500 PK. Hij is gebouwd voor wedstrijden van zo’n 500 kilometer, Becx Competition is bezig met het doorontwikkelen van de MitJet tot een volwaardige Dakar-auto.

De MitJet is letterlijk het kleine broertje van de Peugeot Cross Country auto’s. Hij wordt namelijk in dezelfde fabriek gemaakt, Don Foster binnen de Rexiaa Group. De MitJet is zo’n 40 cm smaller en korter dan de 3008 DKR Maxi.

Specificaties MitJet Off Road

De MitJet Off Road heeft de volgende specificaties.
MotorMid-achter V8 LS3
Versnellingsbak6-versnelling sequentieel Sadev
Gewicht1340 kg
AfmetingenL: 3970mm / W: 1970 mm
Max. veerweg400 mm
BandenBF Goodridge DKR2+ 35”x12,5x17
Max. snelheid200 km/h

Voertuigen

Hiermee gaat Becx Competition naar Dakar

MitJet Off Road

De MitJet Off Road wordt gebouwd in Frankrijk door MitJet. De auto is tweewiel aangedreven en voorzien van een V8 benzinemotor en een sequentiële versnellingsbak. De MitJet tussen de 400 en 500 PK. Hij is gebouwd voor wedstrijden van zo’n 500 kilometer, Becx Competition is bezig met het doorontwikkelen van de MitJet tot een volwaardige Dakar-auto.

Lees meer

Expandable Service truck

Becx Competition vindt dat comfort op de service een vereiste is. Met de Expandable Service Truck hebben zij hun eigen mobiele werkplaats bij waar de teamleden in een stofvrij, stabiele en sterke omgeving kunnen werken aan de auto. Waar de concurrentie in tentjes werkt, is het bij Becx Competition schoon en comfortabel.

Lees meer