https://www.becxcompetition.nl/materiaal/trailer-camper/_423____NL
 

 

Trailer en Camper

 

Specificaties

De 2-assige trailer is aan de voorzijde voorzien van een camper gedeelte en aan de achterzijde is de trailer uitgevoerd met een modulair afzetsysteem. Hierop kan zowel de complete service unit als de  Drift Truck vervoerd worden, en met een afzet systeem geplaatst worden waar nodig. De trailer wordt getrokken door een MAN TGS 480.

  • Totale lengte incl Trekker: 14.500mm
  • Breedte: 2500mm
  • Hoogte: 4000mm
  • Totaal gewicht: 8000Kg
  • Camper geschikt voor 6 personen

 

Trailer

De trailer is een speciaal voor deze toepassing geprepareerde 2-assige oplegger die voorzien is van een camper gedeelte aan de voorzijde en een modulair afzetsysteem aan de achterzijde.

Het modulaire afzet syteem kan diverse units op en af zetten via een zogenaamd kabelsysteem. De trailer is stand-alone en is voorzien van een eigen hydrauliek-unit, stroomaggregaat en en watertanks.

Bekijk hier het filmpje van de Drift Truck die gelost wordt van de trailer.

 

Camper

De camper-unit biedt plaats aan 6 personen en is uitgevoerd met slaapplaatsen, keuken, Kastenruimte, zithoek, toilet, douche en een eigen ruimte voor de co-driver om zich voor te bereiden op de wedstrijden!

De woonruimte is klimaattechnisch compleet ingericht met de nodige ventilatie, airco en verwarming, zodat in alle weer-seizoenen, een comfortabel verblijf gegarandeerd is!

Boven op het campergedeelte is tevens een dakterras gecreeerd, waar een mooi overzicht gegarandeerd is van de omgeving, waarin het team verblijft.

 

Service unit

Om op alle lokatie's een perfecte service ruimte te creeëren voor het team, hebben we een service-unit gebouwd, die via de trailer afzet unit overal geplaatst kan worden. De zijwanden van de unit kunnen binnen enkele minuten worden opengeklapt, waarbij er een grote service ruimte ontstaat, met alle voorziening die nodig zijn om de rally auto te servicen, direct inzetbaar zijn. In dezelfde unit voert het team ook de reparatie- en onderhouds-werkzaamheden uit tussen twee rally's in. Hierdoor is er weinig laad- en lostijd nodig voor en na een rally, aangezien alles direct aanwezig is in de unit.

De service unit wordt gevoed door de trailer met stroom en lucht, zodat de complete unit altijd stand-alone is 

Afmetingen ingeklapt:

Lengte: 7000mm

Breedte: 2500mm

Hoogte: 2500mm

Afmetingen geopend:

Lengte: 7000mm

Breedte: 4650mm

Hoogte: 2500mm

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM Specialist