Expandable Service UNIT

Voor de Dakar Rally 2019 heeft Becx Competition een Expandable Unit ingericht als werkplaats. Onderhoud aan de Mitjet Off Road is in deze Unit optimaal uit te voeren tijdens ’s werelds zwaarste rally.

De Expandable Unit is te verbreden tot 4.8 mtr. wat resulteert in een oppervlak van 40 m²  aan stofvrije en geconditioneerde werkplaatsruimte. Daar waar de meeste teams werken met tenten, is er bij Becx Competition gekozen voor deze passende oplossing.

Ingericht met hefbrug, perslucht en elektra staat er in enkele minuten een kant en klare mobiele werkplaats. We zijn er van overtuigd dat dit positief bij zal bij dragen en we zo het maximale kunnen halen uit de mensen en het materieel.

Wilt u meer informatie over dit bijzondere concept? Kijk dan eens op de website van Expandable en informeer naar de mogelijkheden.

Voertuigen

Hiermee gaat Becx Competition naar Dakar

MitJet Off Road

De MitJet Off Road wordt gebouwd in Frankrijk door MitJet. De auto is tweewiel aangedreven en voorzien van een V8 benzinemotor en een sequentiële versnellingsbak. De MitJet tussen de 400 en 500 PK. Hij is gebouwd voor wedstrijden van zo’n 500 kilometer, Becx Competition is bezig met het doorontwikkelen van de MitJet tot een volwaardige Dakar-auto.

Lees meer

Expandable Service truck

Becx Competition vindt dat comfort op de service een vereiste is. Met de Expandable Service Truck hebben zij hun eigen mobiele werkplaats bij waar de teamleden in een stofvrij, stabiele en sterke omgeving kunnen werken aan de auto. Waar de concurrentie in tentjes werkt, is het bij Becx Competition schoon en comfortabel.

Lees meer